Det här är vi

Låt oss tänja på gränserna för
vad som är genomförbart inom tuningområdet.

Vi ser fram emot
att höra från dig!

Välkommen till Autoflasher, din pålitliga partner inom området chiptuning. Vi är ett österrikiskt företag baserat i Leithaprodersdorf och specialiserat på utveckling och tillverkning av högkvalitativa tuningverktyg.

Våra produkter är utformade för att optimera fordonens motorprestanda genom att programmera motorstyrenheten och justera parametrarna för insprutning, tändning och andra system.

Vi erbjuder Autoflasher som en slav- eller masterversion för att komma igång i chiptuningens värld.

Vi erbjuder dig Autoflasher som en slav- eller masterversion för att komma igång i chiptuningens värld.

image
image copy

Slavversionen är ett prisvärt alternativ för nybörjare som redan äger ett diagnos- eller programmeringsverktyg för fordon, medan masterversionen är en allt-i-ett-lösning som ger dig fullständig kontroll över fordonets motorprestanda. Våra inställningsverktyg är användarvänliga och tillförlitliga, så att du kan optimera ditt fordons prestanda på kort tid.

Vårt mål är att förse dig med de bästa produkterna och tjänsterna för att uppfylla och överträffa dina förväntningar. Vi är stolta över att vara en stor aktör inom tuningindustrin och har gjort oss ett namn för vårt engagemang för kvalitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och tjänster och hur vi kan hjälpa dig att förbättra ditt fordons prestanda.”

DET ÄR DET SOM ÄR VIKTIGT FÖR OSS

Dessa hörnstenar kännetecknar vår filosofi

Vector Smart Object

KNOW-HOW

På Autoflasher är vi stolta över att vi varje dag utökar vår kunskap och erfarenhet för att säkerställa att vi endast tillhandahåller de bästa inställningsverktygen och tjänsterna till våra kunder. Vi använder den senaste tekniken och de senaste metoderna för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet, och vi strävar efter en hög nivå av innovation och kundnöjdhet. Tack vare vår expertis och vårt engagemang är vi erkända som en viktig aktör inom tuningindustrin och har byggt upp ett rykte för våra produkters och tjänsters excellens.

icon 2

UTMANING

Autoflasher är en ledande leverantör av tuninglösningar som varje dag tar sig an nya utmaningar. Vi använder de senaste teknikerna och metoderna för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet för att tillfredsställa våra kunder. Vårt engagemang för innovation och kundnöjdhet driver oss att ständigt förbättra och tillhandahålla endast de bästa tuninglösningarna till våra kunder. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra produkter och tjänster och hur vi kan hjälpa dig att optimera ditt fordons prestanda.

icon 3 fair price

RÄTTVISA PRISER

Autoflasher är din pålitliga partner för högkvalitativa chiptunningslösningar som inte bara maximerar ditt fordons prestanda utan också ökar körglädjen. Vi använder de senaste teknikerna och metoderna för att säkerställa högsta kvalitet och tillförlitlighet och erbjuder våra kunder ett brett utbud av internationellt tillgängliga produkter och tjänster. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av ditt fordon och förbättra din körupplevelse - allt till ett överkomligt pris

Vector Smart Object 1

PROXIMITET

Autoflasher är ett företag som består av en grupp tuningentusiaster som brinner för tuning, elektronik och prestandaförbättring. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder endast de bästa produkterna och tjänsterna för att hjälpa dem att uppnå sina chiptuningmål och förbättra sin körupplevelse, och vår förmåga att tillhandahålla de bästa tuninglösningarna för alla fordon har gjort oss till en pålitlig partner för bilentusiaster runt om i världen. Vi använder endast den senaste tekniken och de senaste metoderna.

VÅRA EXPERTER

Varje dag är en möjlighet att vidareutveckla vår produkt. För att göra detta samlar vi all expertis vi kan, tar hänsyn till din feedback och optimerar våra lösningar.

Vector Smart Object 2

FORSKNING OCH UTVECKLING

Vector Smart Object 2

FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING

Vector Smart Object 2

KUNDSUPPORT PÅ MÅNGA SPRÅK

image1

Vi övervakar alla utvecklingsprocesser för autoflasher. Med undantag för produktionen utförs alla processer internt. På så sätt kan vi hålla ett öga på utvecklingen och personligen garantera den höga kvaliteten på vårt arbete.

image2

Vårt försäljnings- och marknadsföringsteam håller Autoflasher-communityn uppdaterad och finns tillgänglig på flera språk. Om du har några frågor eller funderingar är vårt dedikerade team redo att ge dig välgrundade svar

image3

Vår kundtjänstpersonal är fullt utbildad för att ge dig utmärkt support. Du får vanligtvis ett expertsvar på din förfrågan inom en timme, oavsett om det är via e-post, biljett eller på olika språk.

TEAMET BAKOMAUTOFLAHSER

photo team member1 mayk

MAYK BILETTI

Verkställande direktör

photo team member2

Florin Merca

Försäljningschef

photo team member3

Dominik Schenkel

B2B-konsult

photo team member4

Filip Antunovic

Tillämpningar

photo team member5

Gerard Jedrzejczyk

Försäljningskonsult

photo team member6

Erik Barthel

Teknisk chef

photo team member7

Dario Misic

Webbadministratör

photo team member8

Denis Senkyr

Databasadministratör

photo team member9

Ibrahim Top

Fordonstekniker

VI FÖRBÄTTRAR
OSS TACK VARE DIG!

Vårt samhälle - partners, kunder och anställda - är kärnan i Autoflasher. Dela med dig av dina positiva erfarenheter av Autoflasher, inspirera andra och bidra till vår gemensamma tillväxt. Dina erfarenheter stärker förtroendet och utvidgar vår gemenskap.

insta image